One Stop Marketing - U 50 najboljih

0

Replies

U 50 najboljih

Nagrade "PC Press Top 50" dodeljene su jubilarni, dvadeseti put najboljim online "nastupima" u Srbiji. Ovu prestižnu IT nagradu već dve decenije dodeljuje ugledni srpski informatički časopis "PC Press". Nagrade najboljima uručene su u Svečanoj sali Skupštine grada Beograda, a događaj je otvorio Andreja Mladenović, zamenik gradonačelnika Beograda.

Zahvalni smo žiriju što se sajt www.kasicabrojalica.rs, program lojalnosti koji smo početkom januara 2015. osmislili i pokrenuli za našeg klijenta Gomex d.o.o., našao među laureatima ove nagrade u kategoriji "eMarket" . “Selektor Popusta”, funkcionalnost ovog programa lojalnosti, lansirali smo kao rezultat zajedničkog rada na analiziranju tržišta i ponašanja potrošača, pruživši mogućnost vlasnicima Kasica Brojalica da prave sopstvene, personalizovane akcije, koje važe samo za njih.

Obrazlažući odluku žirija da veb sajtu www.kasicabrojalica.rs dodeli nagradu "PC Press Top 50", Dejan Ristanović, glavni i odgovorni urednik časopisa “PC Press”, istakao je da nije u pitanju online kupovina, ali jeste sjajna online ušteda, da je ovo jedinstven projekat u Srbiji i da se po prvi put ovako nešto nudi kupcima u maloprodaji. Nekad je dobra ideja presudna za uspeh, a naš loyalty program je jedinstven način da se obezbedi pravo uživanje u kupovini.

Ponosni što su naš dugotrajan rad i inovacija prepoznati, jer ovo jeste proizvod baziran na evoluciji postojećeg programa lojalnosti i na bazi stečenog know-how-a kroz celokupni proces, dobili smo “vetar u leđa” da nastavimo da i dalje razvijamo našu priču.